Grenada

Het kleine eiland Grenada maakt deel uit van de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen en ligt in het Caribisch gebied. Grenada staat bekend om de productie van rum, koffie en kruiden. Daarnaast vind je er mooie stranden, bergruggen, vele hotels, (vis)restaurants, nationale parken en watervallen. De bevolking staat bekend om de passie voor dansen en muziek en het hele jaar door zijn er verschillende festivals op het eiland.

Werken in Grenada

Voorbeelden van vrijwilligerswerk en betaald werk in Grenada:

  • Dol op watersport en zon? Ga dan werken bij een reisorganisatie die diverse soorten zeilvakanties aanbiedt, en vacatures heeft op het gebied van horeca, sport & spel, toerisme en entertainment.
grenada_750x300px

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Grenada

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Grenada of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Grenada of emigratie en verhuizen naar Grenada.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Grenada
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Grenada

Emigratie verzekering voor Grenada

  • Meer informatie over een emigratieverzekering voor Grenada
  • O.a. internationale ziektekosten verzekeringen, reisverzekering, overbruggingsverzekering, aansprakelijkheid, rechtsbijstand

Expatverzekering voor Grenada

Verder lezen

Tips voor Grenada of bekijk een volgende emigratiebestemming