Trinidad en Tobago

Trinidad en Tobago lijken op het eerste gezicht paradijselijke eilanden, met mooie stranden, fijne muziek en gezellige en praatgrage mensen. Maar pas goed op, want de laatste jaren komt er steeds meer criminaliteit voor in deze eilandstaat. Er zijn veiligere en vergelijkbare eilandgroepen! Trinidad en Tobago is door met name olievoorraden een veel rijker land dan andere Caribische staten. De economie is hierdoor minder afhankelijk van toerisme, máár het is wel een van de beste plekken ter wereld voor ecotoerisme, zo kun je onder anderen kleine schildpadden uit hun eieren zien kruipen.

Werken in Trinidad en Tobago

Voorbeelden van vrijwilligerswerk en betaald werk in Trinidad en Tobago:

  • Onderzoek de lederschildpad op het tropische eiland Trinidad. Ga mee op patrouille en verzamel informatie over de broedwijze van deze bijzondere dieren.
trinidad_750x300px

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Trinidad en Tobago

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Trinidad en Tobago of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Trinidad en Tobago of emigratie en verhuizen naar Trinidad en Tobago.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Trinidad en Tobago
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Trinidad en Tobago

Emigratie verzekering voor Trinidad en Tobago

Expatverzekering voor Trinidad en Tobago

Verder lezen

Tips voor Trinidad en Tobago of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming