Cyprus

Cyprus behoort tot de best bezochte eilanden in de Middellandse Zee. Zon, zee, strand en bergachtige gebieden zijn blijkbaar genoeg om een hoop publiek te trekken. Het is inderdaad een van de zon zekerste bestemmingen van Europa met in de zomer gemiddeld 12 uur zon per dag. Volop mogelijkheden voor langdurig verblijf.

Werken in Cyprus

Voorbeelden van vrijwilligerswerk en betaald werk in Cyprus:

  • Als leerkracht werken op een Nederlandse (basis)school in het buitenland? Deze organisatie heeft een wereldwijd netwerk met Nederlandse en internationale scholen, waar regelmatig nieuwe leerkrachten nodig zijn.
    Word host/hostess voor een Nederlandse reisorganisatie en bezorg de gasten een zorgeloze en plezierige vakantie. Minimum leeftijd is 23 jaar en het is een grote pre als je ook Frans spreekt.
cyprus_750x300px

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Cyprus

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Cyprus of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Cyprus of emigratie en verhuizen naar Cyprus.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Cyprus
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Cyprus

Emigratie verzekering voor Cyprus

  • Meer informatie over een emigratieverzekering voor Cyprus
  • O.a. internationale ziektekosten verzekeringen, reisverzekering, overbruggingsverzekering, aansprakelijkheid, rechtsbijstand

Expatverzekering voor Cyprus

Verder lezen

Tips voor Cyprus of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming