Sierra Leone

Aan de westkust van Afrika ligt een verborgen juweeltje in de categorie strandbestemmingen. Na een pijnlijke geschiedenis van slavernij, burgeroorlogen en handel in bloeddiamanten, is er een nieuwe periode aangebroken voor Sierra Leone. Bewonder te midden van het oude stads deel in Freetown de beroemde Cotton Tree, een gigantische boom waarvan de leeftijd onbekend is. In de paradijselijke tropen van de Mao rivier vind je Tiwai island, een magisch toevluchtsoord en tevens een project voor gemeenschapsbehoud. De groei van zowel de economie als het toerisme wordt sterk beperkt door gebrekkige infrastructuur.

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Sierra Leone

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Sierra Leone of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Sierra Leone of emigratie en verhuizen naar Sierra Leone.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Sierra Leone
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Sierra Leone

Emigratie verzekering voor Sierra Leone

Expatverzekering voor Sierra Leone

Verder lezen

Tips voor Sierra Leone of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming