Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek vormt het grootste deel van het eiland Hispaniola (het andere deel is Haïti) en is één van de mooiste eilanden van het Caribisch gebied. Het land is vooral bekend om zijn parelwitte stranden maar heeft hiernaast nog veel meer te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Voor de kust paren jaarlijks een paar duizend walvissen en verder vind je op het eiland diersoorten die elders bijna uitgestorven zijn. Bezoek ook de minder toeristische gebieden om echt met het land kennis te maken maar hou vanwege je veiligheid daarbij ontwikkelingen in het buurland Haïti goed in de gaten.

dominican_republic_750x300px

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Dominicaanse Republiek

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Dominicaanse Republiek of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Dominicaanse Republiek of emigratie en verhuizen naar Dominicaanse Republiek.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Dominicaanse Republiek
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Dominicaanse Republiek

Emigratie verzekering voor Dominicaanse Republiek

Expatverzekering voor Dominicaanse Republiek

Verder lezen

Tips voor Dominicaanse Republiek of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming