Laos

Laos is het toonbeeld van rust, prachtige natuur, vriendelijke mensen en veel monniken in oranje en gele pijen. Het land wordt steeds meer ontdekt door toeristen en reizigers maar heeft vooralsnog haar authentieke karakter behouden. De overheid is actief in het promoten van duurzaam (eco)toerisme. Je waant je terug in de tijd en wordt snel opgenomen in de relaxte sfeer die de kleine dorpjes en tempels uitademen. Een absolute aanrader voor iedereen die het echte Azië wil ervaren!

Werken in Laos

Voorbeelden van vrijwilligerswerk en betaald werk in Laos:

  • Jij leert de bevolking zelf initiatieven te nemen om te komen tot het opzetten van een geregelde gezondheidszorg, het organiseren van beter onderwijs en het starten van eigen bedrijfjes.
laos_750x300px

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Laos

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Laos of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Laos of emigratie en verhuizen naar Laos.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Laos
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Laos

Emigratie verzekering voor Laos

  • Meer informatie over een emigratieverzekering voor Laos
  • O.a. internationale ziektekosten verzekeringen, reisverzekering, overbruggingsverzekering, aansprakelijkheid, rechtsbijstand

Expatverzekering voor Laos

Verder lezen

Tips voor Laos of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming