Israël en de Palestijnse gebieden

Ontdek het bruisende nachtleven van Tel Aviv en kom vervolgens tot bezinning in de stilte van de Negev woestijn of ga een middagje drijven op de Dode Zee. Beleef hoe het is om in een gemeenschap te leven en ga aan de slag als vrijwilliger in een kibboets. Ervaar de bijzondere situatie in Jeruzalem waar 's werelds drie grootste religies bij elkaar samenkomen, bezoek de Nativity Church in Bethlehem en ervaar de gastvrijheid van de Palestijnse bevolking.

Werken in Israël en de Palestijnse gebieden

Voorbeelden van vrijwilligerswerk en betaald werk in Israël en de Palestijnse gebieden:

  • Internationale IT-organisatie met mogelijkheden op het gebied van o.a. consulting, engineering, financiën, HRM, bouwkunde, IT, marketing & communicatie, productie, recht, sales en onderzoek voor studenten, starters en professionals.
  • Werken op een kibboets.
  • Help mee op een (organische) boerderij en krijg in ruil hiervoor gratis kost en inwoning.
  • Vrijwilligerswerk in de gezondheidszorg.
israel_750x300px

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Israël en de Palestijnse gebieden

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Israël en de Palestijnse gebieden of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Israël en de Palestijnse gebieden of emigratie en verhuizen naar Israël en de Palestijnse gebieden.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Israël en de Palestijnse gebieden
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Israël en de Palestijnse gebieden

Emigratie verzekering voor Israël en de Palestijnse gebieden

Expatverzekering voor Israël en de Palestijnse gebieden

Verder lezen

Tips voor Israël en de Palestijnse gebieden of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming