Andorra

Andorra ligt midden in de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje staat vooral bekend om de vele mensen die er in de winter heen gaan om te skiën en te snowboarden. Daarnaast is het een populair belastingparadijs waar je goed belastingvrij kunt shoppen. In de zomer is Andorra een goede vakantiebestemming. Je kunt er heerlijk wandelen in dit prachtige stuk van de Pyreneeën en genieten van fantastische uitzichten.

Werken in Andorra

Voorbeelden van vrijwilligerswerk en betaald werk in Andorra:

  • Diverse banen beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld gaan werken als reisbegeleider, chauffeur of animator.
  • Ben je een doorzetter, flexibel ingesteld en sta je zelf graag op de piste? Ga dan tijdens het winterseizoen werken in de Alpen? Er zijn verschillende soorten functies als reisleider, horeca-medewerker, kok of schoonmaker.
andorra_pyrenee_bergen_pb

Wonen in of emigreren en verhuizen naar Andorra

  • Hoe kan JoHo je van dienst zijn als je gaat emigreren naar Andorra of gaat verhuizen. Via JoHo WereldEmigrant vind je steeds meer info over allerlei achtergronden en administratieve zaken bij wonen een lang verblijf in Andorra of emigratie en verhuizen naar Andorra.
  • Enkele belangrijke onderwerpen: Belastingen - Checklists - Eigen bedrijf - Eigen huis & verhuur - Kinderen en emigratie - Remigratie - Internationale verhuizing - Gevolgen zorgverzekering
  • Check ook de Landeninformatie over en vacatures in Andorra
  • Ga je lesgeven in het buitenland volg dan voor je vertrekt de online cursus Teaching English as a Foreign Language. Niet alleen ter plaatse profiteren daar de kinderen van maar ook zelf heb je er veel profijt van.

Checklist bij emigratie en verhuizen naar Andorra

Emigratie verzekering voor Andorra

  • Meer informatie over een emigratieverzekering voor Andorra
  • O.a. internationale ziektekosten verzekeringen, reisverzekering, overbruggingsverzekering, aansprakelijkheid, rechtsbijstand

Expatverzekering voor Andorra

Verder lezen

Tips voor Andorra of bekijk een volgende emigratiebestemming

Gerelateerde emigratiebestemming